Reč je o najnovijem ostvarenju Tima Hantera. Ovo je priču o bračnom paru koji slučajno nailazi na mračne tajne koje skriva njihov novi poslovni poduhvat.

Radnja prati par koji kupuje stari motel u pustinji u potrazi za novim početkom, nakon što su izgubili ćerku u tragičnoj nesreći. No, ono što se isprva čini kao savršeni beg se brzo pretvara u uzbudljivu avanturu kroz tajanstveni svet kada Rej (Nikolas Kejdž) otkrije dvostruko ogledalo i slučajno svedoči ubistvu. U uvrnutoj igri Rej se mora boriti da sačuva sebe i svoju suprugu od jezive tajne povezane sa motelom i čudnim ljudima koji ga posećuju. Mark Blukas, Erni Lajvli i Žak Grej se pojavljuju u ostalim ulogama, a scenario su napisali Džeri Rep i Metju Vajlder.

Tim Hanter je američki televizijski i filmski reditelj, poreklom iz Los Anđelesa. Najveći deo karijere proveo je na televiziji, režirajući epizode najpopularnijih serija, među kojima su „Čista hemija“, „Red i zakon“, „Ljudi sa Menhetna“, „Gli“, „Slatke male lažljivice“, i „Američka horor priča“. Jedan od njegovih istaknutijih filmova je nagrađivano ostvaranje „Okuka reke“ iz 1986. godine.

Slični članci