Nakon velikog uspeha prvog filma, Rajan Rejnolds vraća se ulozi Deadpoola u nastavku ‘Deadpool 2’, a ovog puta priča je još napetija i zabavnija.

Ne samo da je ponovo preuzeo glavnu ulogu u filmu, nego je takođe sarađivao na pisanju scenarija i producirao nastavak. Preuzeo je taj lik iz stripova i načinio ga svojim sopstvenim brendom. Sad postoji sinergijski efekat između Deadpoola i Rajana jer on, kao da je Deadpool u ​​stvarnom životu, ponekad govori i doživljava svet kao Deadpool. Ima odličan smisao za humor koji je ponekad previše oštar, ali i pun empatije, kao i sam Deadpool.

Kad snimanja nastavka, morate ostati verni originalu. Dokle god bi nas nešto nasmijalo i dokle god su nam od smijeha suzile oči, bili smo sigurni da smo na dobrom putu – rekao je Leitch, reditelj filma.

Mnogo vremena i pažnje oduzimala im je protetička šminka koju na sebi ima Rejnolds kao Vejd Vilson pun ožiljaka. Bilo je veoma teško prokazati emocije i igrati sa tom masom protetike na licu. Ali Rajan se ipak brilijantno odglomio, što će publika uskoro videti u filmu.

„Deadpool 2“ snimljen je 75 dana, od juna do oktobra 2017. godine, u Britanskoj Kolumbiji, u Kanadi. Deadpoolovo odjelo iz prvog filma bilo je odlično i Rajan nije želeo da ga promeni.

„Deadpool 2“, u bioskope dolazi 17. maja

Slični članci